Småt beløb – stor betydning

Som medlem af Himalayan project gør du en forskel for et lokalsamfund, som virkelig behøver hjælp til at udvikle sig.
Som medlem modtager du vores medlemsblad to gange årligt, med uddybende beretninger omkring de projekter vi arbejder med.

Ordinært medlem: 300 kr. pr. år.

Hele beløbet går 100% til Nepal og 0% til foreningsdrift.  Du får stemmeret ved generalforsamling og dermed indflydelse i foreningen.

Ungdomsmedlemskab: 125 kr. pr. år

Et medlemskab for personer under uddannelse. Ved dette medlemskab gælder de samme forhold, som for ordinært medlem.
Medlemskontingentet går ubeskåret til projekterne i Nepal

Støttemedlemsskab: 125 kr. pr. år. 

Det indbetalte beløb går til støtte af foreningsdrift i Danmark og til projektomkostninger i Nepal..

Hvorfor skal man netop støtte Himalayan Project?

Hvis du ønsker at vide præcis hvad dine penge går til, så skal du støtte Himalayan Project. Vi forsøger at arbejde så transparent som muligt, og være ærlige overfor vores medlemmer, når vi distribuerer scholarships til de studerende, eller er involveret i store byggeprojekter.
Vi arbejder sammen med de lokale, hvilket betyder at de er engageret og rent faktisk efterspørger de ændringer som vores arbejde bidrager med i området. Dette lokale kendskab er nøglen til succesfulde projekter, som vi sørger for at holde ved lige, ved at tage rejsen fra Danmark til Nepal hvert eneste år. Vi kender hver en mand, kvinde og barn i det lille landsbysamfund i Solu, og de kender alle sammen Papa Kurt. Vores absolutte frontperson, der aldrig vil acceptere et halvdårligt arbejde – hverken fra deres eller vores side.  

Vi har opbygget en stor viden og kendskab til landet, kulturen og kan skelne mellem de mange forskellige samfundsgrupper i bjergområderne, hvilket hjælper os til at navigere i lokale metoder og magtbalancer, til fordel for at både gennemføre vores projekter. 

Vores forening deler et kæmpe drive, for at skabe bedre forhold for de mennesker der bor i Solu. De er nogle fantastiske folk, som fortjener de bedste leveforhold i forhold til undervisning og muligheder i livet.

Gør en forskel!

Ja ja, tænker du nok. Gør det nu overhovedet en forskel? Nepal er langt væk, og 250kr. om året for et medlemsskab, er jo ikke alverden. Til det, kære tvivler, kan vi blot sige: JA! – Det gør en forskel.
Vi har masser af succeshistorier vi kan berette om, som har givet unge mennesker evnerne og mulighederne for at uddanne sig, og derfra være med til at udvikle det lokalsamfund de er opvokset i. Med din hjælp kan vi bidrage med hjælp til selvhjælp, til et folk der er svært udfordret af ufremkommelige bjerge, naturkatastrofer og general fattigdom.

I found Nanna and Marie’s programs very good. I could learn and understand many things from the programs. I learnt how to diagnose the local problems and deal with them working in the field. I liked their advice and suggestions. I wish more programs from Nanna and Marie.

Sangita Basnet, 10. klasse

We got the opportunity to learn how to identify the big or small problems prevailing in our locality as well as in school, how can we solve those problems, what our roles should be as a student to solve those problems and so on.

Pemba Sherpa, 10. klasse

We learnt how to speak in front of the mass in English. We did many activities. I liked the understanding the problems of our school like playground, drinking water etc. and how to solve them.

Ngima Doma Lama, 10. klasse

Bliv Medlem af Himalayan Project

Som medlem af Himalayan Project sikrer du, at vi kan forblive aktive i det nordøstlige Nepal.