Himalayan Project er en lille organisation, der er stiftet af en dyrelæge fra Kjeldbjerg, Kurt Lomborg, hvis personlige beretning kan læses her.
Vi arbejder i et lille område i det nordøstlige nepal, i et lavere bjergområde der kaldes Solu. De mennesker der bor her, er næsten allesammen fattige bønder, som dyrker afgrøder på de små stykker, som de har ejet gennem generationer. Vores primære arbejdsområde er at bygge skoler, og sørge for, at de fattigste familier modtager scholarships, så de har råd til at give deres børn en skolegang. Vi har idag 120 igangværende scholarship-kontrakter mellem personer i Danmark og børn i Nepal.
Vi rejser hvert år fra Danmark til Solu, for at besøge vores projekter selv, og sørger for, at alt forløber som vi ønsker det og som vi har lovet vores samarbejdspartnere, som har doneret penge til større projekter. Vi er meget omhyggelige med, at alle donationer vi modtager går præcist og ubeskåret til det formål de er givet til.

Hvis du ønsker at vide mere om Himalayan Project og organisationens virke, er du meget velkommen til at kontakte os. Ingen henvendelser er for små!