Himalayan Projects handelsbetingelser

For at du får den bedst mulige oplevelse som donor eller medlem af Himalayan Project, håber vi, at du vil læse om vores handelsbetingelser herunder.

Sikkerhed og betaling
Vi modtager med kyshånd din betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Vi kan også tage imod en donation via MobilePay – HUSK at skrive i dokumentar feltet, om det er en donation eller medlems kontingent betaling.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Himalayan Project bruger selvfølgelig en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fradrag for din støtte
Når du støtter Himalayan Project har du mulighed for at få et fradrag på selvangivelsen. Det sker via ligningslovens § 8a.
Hvis der ønskes skattefradrag på donationen, skriv til os på vores mail, så vi kan få de oplysninger, vi skal bruge for at indberette din donation til SKAT.

Fortrydelsesret
Når du donerer penge til vores side, fraskriver du dig fortrydelsesretten, da vi er en velgørende organisation, som ikke er omfattet af forbrugeraftale loven. Men skulle der ske en fejl, skal du bare kontakte os, og så skal vi nok være behjælpelige.

Kontingent for medlemskab opkræves fra den dato indmeldelsen finder sted og

indtil skriftlig udmeldelse er modtaget.

Opkrævning fremsendes pr. mail med link til betaling eller man kan vælge at registrere sit betalingskort, hvorefter kontingentet opkræves som abonnement. Medlemskontingentet betales én gang årligt.

Du modtager en kvittering for din donation og kontingent på din mail, hvis du har oplyst denne i betalingsprocessen.

Personoplysninger

Himalayan Project behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Det vil sige at oplysninger, som kan knyttes til dig som person, aldrig vil blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

Kortoplysninger: Når du overfører til Himalayan Projects arbejde med dit kreditkort, behandles kortoplysningerne af QuickPay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Derefter går et gebyr på 5 kr. til Clearhous, som vi anvender som elektronisk dankortautomat. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Indtastede oplysninger i forbindelse med donationen gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Persondataloven.

Der pålægges ikke moms på donationer.

Ændring/fornyelse af kortnummer

I tilfælde af tilmeldt automatisk kontingent betaling, og kortnummeret ændres, vil du modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne lade sig gøre. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.

Klager

Hvis du gerne vil indgive en klage, skal du være meget velkommen til at kontakte os på

kurt@nepalhelp.dk

 

Senest opdateret juni 2021.