Bliv medlem af Himalayan Project

Støt vores arbejde i Nepal og hjælp os med at skabe muligheder for mennesker i verdens afkroge.

Som medlem af Himalayan Project er du med til er gøre en kæmpe forskel for de kommende generationer i Nepal – de mennesker som med din hjælp kan blive klædt på til at hjælpe deres eget lokalsamfund til en bedre fremtid. Vi støtte primært børns fremtid og skolegang, og hjælper dem til at sætte krav til deres omgivelser og give dem mod til at tro på en anderledes og bedre fremtid for dem selv og deres familier.

Vores medlemsskab findes i flere varianter:

Ordinært medlemsskab: 250kr. pr. år

Som ordinært medlem modtager du vores fysiske medlemsbrev to gange årligt, fyldt med spændende og uddybende beretninger direkte fra Nepal. Desuden har du stemmeret til vores årlige generalforsamling. 100% af kontingent beløbet går til projekter i Nepal. 

Ungdomsmedlemsskab: 125kr. pr. år
De samme betingelser som et ordinært medlemsskab, med for personer underuddannelse eller med begrænsede økonomiske midler.

Har du nogen spørgsmål til medlemsskaberne, er du meget velkommen til at kontakte os og spørge.

 

Bliv frivillig

Hvis du har lyst til at lave frivilligt arbejde i Nepal i en kortere eller længere periode, kan et project hos Himalayan Project være en mulighed.
Alt efter hvad dine kompetencer og ønsker er, kan vi i fællesskab finde et projekt, som du kan være tilknyttet og arbejde på.
Vi vil løbende tilbyde frivillige stillinger, som kan klares hjemme fra Danmark, eller som muligvis kræver en rejse til Nepal.
Skriv til os, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Læs mere om frivillige

Se vores projekter

Se alle vores projekter